در این یادداشت کوتاه قصد داریم تا کاربرد دیش های وایرلس را با زبانی ساده و به دور از اصطلاحات ثقیل و تخصصی بیان کنیم ، لذا برای درک بهتر کارایی این وسایل ، ابتدا نحوه کار مودم های خانگی را در نظر بگیرید .
زمانی که از یک شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی سرویسی را خریداری می کنیم ، بواسطه اتصال مودم خود به پریز تلفن و تأمین برق آن ، دیتای مورد نظر به پشت دستگاه رسیده و بواسطه مودم های مذکور به صورت امواجی الکترومغناطیسی در فضای اطراف خود منجر می شود . در چنین شرایطی هرچه تعداد آنتن های این دستگاه بیشتر بوده ، دارای ابعاد بزرگتر همراه با ساختار بهتری باشد و در نقطه بهتری هم از نظر دسترسی قرار داشته باشد ، کیفیت اینترنتی هم که در اختیار کاربران قرار می گیرد از نظر کیفیت و عدم قطعی بهتر است .
حال تصور کنید که بخواهیم اینترنت شرکتی با دفتری چند طبقه و ده ها کارمند آن را تأمین کنیم ؛ آیا می توان باز هم از مودمی خانگی استفاده کرد ؟ بی تردید خیر ، چرا که وجود موانع زیاد ، پراکندگی افراد در طبقات مختلف ، عدم آنتن دهی دستگاه و وجود نقاط کور فراوان و ده ها محدودکننده دیگر اینترنتی ضعیف ، بی کیفیت و غیر کاربردی به آن ها می رساند .
درست در این نقطه است که دیش های وایرلس پا به میدان گذاشته و به بهبود شرایط مذکور می پردازند . با عنایت به اینکه در چنین شرایطی یک مودم کوچک جای خود را به دیتاسنتری بزرگ و مجموعه ای از تجهیزات پیشرفته تر می دهد ، دیش وایرلس به عنوان ایفا کننده نقش آنتن های مودم ، امواج مذکور را به صورت هدفمند و منظم از روی دکل های مرتفع به محیط پیرامون خود ارسال کرده و بدین ترتیب همه کارمندان فعّال در این سازه از پدیده مورد نظر بهره مند می شوند .
درباره این سایت